Lifestyle

Varieteti më i rrallë i limonit në botë rritet edhe në Shqipëri

Varieteti më i rrallë i limonit në botë rritet edhe në Shqipëri
 

Shqipëria është e bekuar me të mirat që ofron. Ndër to është edhe një lloj shumë i veçantë limoni.

Njihet me emrin finger lime (limon gishti) ose caviar lime, pasi në brendësi i tëri është rruaza të vogla dhe emrin latinisht e ka “citrus australasica” për shkak të prejardhjes nga Australia.