Lifestyle

Çfarë është inflamacioni dhe përse është i rrezikshëm

Çfarë është inflamacioni dhe përse është i rrezikshëm
 

Inflamacioni është një reagim i imunitetit ndaj një lëndimi fizik, infeksioni ose pranisë së një toksine dhe lënde të huaj në organizëm.

Qëllimi i tij është që të ndihmojë trupin të eliminojë këto substanca të huaja dhe të riparojë dëmin e kryer.