Lifestyle

Roli i mandarinave kundër zbardhjes së flokëve

Roli i mandarinave kundër zbardhjes së flokëve
 

Mandarinat janë ndër agrumet më të shëndetshme dhe më të pëlqyera.

Antioksidantët që gjenden tek mandarinat, ulin kolesterolin e keq dhe largojnë radikalet e lira në organizëm.