Lifestyle

Disa udhëzime se si të veproni kur gripi bëhet agresiv

 

Një studim i publikuar në revistën Clinical Virology, të cilit i referohet AgroWeb.org, ka zbuluar lidhjen mes motit dhe shpërndarjes së viruseve që shkaktojnë grip.

Të dhënat tregojnë se gripi shpërthen kryesisht pas acarit të parë të dimrit.