Lifestyle

Dy kivi në ditë japin efekte pozitive për organizmin

 

Kivi është një super frut dhe kjo i atribuohet përmbajtjes së lartë të vitaminës C, kaliumit dhe bakrit, të cilat janë të dobishme dhe të pazëvendësueshme për shëndetin tonë.

Ai rekomandohet të konsumohet çdo ditë në të mirë të shëndetit nga koka tek këmbët.