Lifestyle

Borziloku – vetitë e mira kundër fryrjes së stomakut dhe dhimbjeve muskulare

 

Borziloku është një bimë popullore e Mesdheut që ka vlera ushqimore dhe mjekësore, të cilave i janë thurur lavde që në lashtësi.

Borziloku ka një shije delikate e të ëmbël, madje dhe pak djegëse, por më të butë se rigoni.