Lifestyle

Mënyrat efikase për kapërcimin e mërzisë nga izolimi

Foto: AP
 

Është bërë pothuajse një vit që nga shfaqja e pandemisë COVID-19, por duket sikur përpara janë edhe shumë javë të tjera më se të vështira. Gjatë tërë kohës, njerëzit kudo në botë janë përballur me izolime për frenimin e përhapjes së koronavirusit dhe kjo gjë ka ndikuar në akumulimin e mërzitjes.

Agjencia gjermane e lajmeve “Deutsche Welle” ka ofruar, nëpërmjet konsultimeve me ekspertët, disa mënyra efikase për kapërcimin e kësaj gjendjeje.