Lifestyle

Disa këshilla për mënjanimin e stresit dhe përmirësimin e disponimit

 

Për shumë njerëz, menaxhimi i punë dhe familjes mund të jetë stresues, në veçanti kur punojnë nga shtëpia. Studimet e fundit tregojnë se niveli i stresit është rritur jashtëzakonisht, për shkak të ndryshimeve dhe pasigurive që i ka sjell pandemia e koronavirusit.

Sidoqoftë, ekziston një mënyrë për ta shmangur këtë ankth psikik. Gjithçka varet nga kujdesi ndaj shëndetit tuaj mendor dhe mirëqenia fizike, pasi këto janë thelbësore për ta mposhtur stresin dhe për të qëndruar të qetë në një mjedis të pasigurt dhe kaotik.