Lifestyle

Tri mënyra të thjeshta për përdorimin e hudhrës kundër gripit

Tri mënyra të thjeshta për përdorimin e hudhrës kundër gripit
 

Hudhra është një perime shumë e pasur me antioksidantë, vitaminë B6, C dhe mangan.

Studimet më të fundit për rolin e hudhrës tregojnë se ajo përmirëson imunitetin duke luftuar virozat dhe bakteret.