Lifestyle

Lëngu i panxharit pastron mëlçinë dhe ul presionin e gjakut

Lëngu i panxharit pastron mëlçinë dhe ul presionin e gjakut
 

Panxhari i kuq dhe rrepat konsiderohen gjerësisht si dy nga perimet që ofrojnë lëngje me vlera madhështore për organizmin.

Konsumimi i lëngut të panxharit