Lifestyle

Truqet e vërtetuara nga shkenca që ndihmojnë në gatim

 

Shkenca e ushqimit studion biokiminë, mikrobiologjinë e ushqimit dhe reaksionet kimike të përbërësve në të, të gjitha në shërbim të bërjes së tortës së përsosur të ditëlindjes ose vaktit të preferuar. Këto janë truqet që ndihmojnë në përmirësimin e aftësisë së gatimit.

Shkencëtarët e ushqimit e shikojnë këtë nga një këndvështrim tjetër dhe e vënë në pikëpyetje çdo hap të procesit të gatimit, që është arsyeja pse dëshirojmë t'u drejtohemi për këshillë.