Lifestyle

Trajtimi bimor për flokë të fortë, të shëndetshëm e plot shkëlqim

 

Përgatitja e maskës së flokëve me spec djegës, është një mënyrë shumë efikase për t’u dhënë atyre dendësinë dhe shkëlqimin e humbur.

Speci djegës përmirëson ndjeshëm qarkullimin e gjakut në skalpin e kokës dhe parandalon rënien e flokëve.