Lifestyle

Ushqimet që përkeqësojnë tiroiden

Foto: Ilustrim
 

Luhatjet emocionale, lodhja dhe irritimi shpesh tregojnë një problem me tiroiden.

Tiroidja rregullon mënyrën e çlirimit të hormoneve dhe rregullon metabolizmin.