Lifestyle

Si të ushqeheni gjatë Ramazanit

Si të ushqeheni gjatë Ramazanit
 

Leonora Gashi-Abdullahu, këshilltare për ushqim, në emisionin SOT në KTV ka dhënë këshillat për ushqyerje më të mirë në mënyrë që njerëzit të mos kenë probleme gjatë agjërimit në muajin e Ramazanit.

Ajo ka thënë se balancimi i ushqimeve dhe përgatitja në mënyrë të duhur janë hapat kyç për të kaluar ditët pa lodhje e pa humbje të koncentrimit.