Lifestyle

Vlerat ushqyese të qumështit të bajameve

Vlerat ushqyese të qumështit të bajameve
 

Qumështi i bajames është një nga alternativat më të njohura të qumështit me bazë bimore.

Me një shije të ëmbël dhe të lehtë, ai i jep një mundësi personave që duan të bien nga pesha apo ata që vuajnë nga intoleranca ndaj laktozës.