Lifestyle

Përfitimet shëndetësore nga uji me hudhër

Përfitimet shëndetësore nga uji me hudhër
 

Hudhra është një nga përbërësit më të përdorur në kuzhinën shqiptare.

Përveç se u jep gatimeve një shije të mrekullueshme, ajo ka dhe vlera të panumërta për shëndetin.