Lifestyle

Një nga restorantet më të mira në botë do të shërbejë vetëm për vegjetarianë

Një nga restorantet më të mira në botë do të shërbejë vetëm për vegjetarianë
 

Një nga pjatat më ikonike të Eleven Madison Park ka qenë rosa e pjekur me daikon dhe kumbull, një ndër ofertat e tij që ka zgjatur më së shumti. Por kur restoranti do të rihapet muajin tjetër pas më shumë se një viti, ajo pjatë dhe shumë të tjera për të cilat është bërë i njohur, nuk do të jenë më të disponueshme.

Restoranti New York me tre yje në Michelin do të transformohet tërësisht në restorant vegjetarian kur të rihapet muajin tjetër, duke u bërë një nga restorantet e para të profilit të tillë që e bënë këtë.