Lifestyle

Si të përballohet ankthi i shkaktuar nga pandemia me koronavirus

 

Gjatë vitit që shkoi, përshtatja me izolimin në shtëpi ishte tepër sfiduese, por tani, një vit më pas, ne jemi përshtatur me këtë mënyrë jetese.

Ekspertët thonë se kur t’i rikthehemi zakoneve dhe rutinës së mëparshme, shumë prej nesh mund të përjetojnë ankth.