Lifestyle

6 mënyra se si mollët mund t’ju ndihmojnë të humbni peshë

 

Megjithëse ka dieta të njohura që nuk rekomandojnë të hani mollë për shkak të se përmbajnë numër të lartë të karbohidrateve, informacioni se mollët nuk mund t’ju ndihmojnë të humbni peshë është keqinterpretuar plotësisht.

Në fakt, mollët janë me të vërtetë një nga ushqimet më të shëndetshme që mund t’i hani, dhe duhet të jenë absolutisht pjesë e rregullt e planit tuaj të ushqyerjes së shëndetshme.