Lifestyle

Si ndikon një orë ecje në javë për Osteoartritin

 

Osteoartriti është një nga format më të zakonshme të artritit tek të rriturit dhe zakonisht tek moshat e moshuara.

Veçanërisht osteoartriti i gjurit prek rreth 13% të njerëzve mbi moshën 60 vjeç.