Lifestyle

Njihuni me veprimet që nxisin depresionin

 

Depresioni prek miliona njerëz në botë dhe shkaktohet nga kombinimi i komplikuar i faktorëve socialë, psikologjikë dhe biologjikë.

Simptomat fizike të depresionit