Lifestyle

Frutat që duhet të hani çdo ditë për të mos shtuar peshë

 

Ngrënia e rregullt e frutave dhe perimeve është çelësi i shëndetit të mirë.

Ekspertët thonë se njeriu duhet të hajë të paktën 5 racione me fruta dhe perime në ditë.