Lifestyle

A është e dobishme tërshëra për humbje të peshës?

 

Nëse po tentoni të humbni peshë, një nga gjërat më të mira që mund të bëni është të hani mëngjes. Konsumimi i kalorive në orët e hershme të ditës do të thotë që keni më pak të ngjarë të hani më shumë se që duhet në orët e vona, sepse ditën tuaj e keni filluar të ngopur dhe të kënaqur. Dhe kur bëhet fjalë për një mëngjes të shëndetshëm, një nga ushqimet klasike që na vjen në mendje është një pjatë e madhe me bollgur apo tërshërë.

Por a është ky ushqim me të vërtetë një zgjedhje e mirë për humbjen e peshës?