Lifestyle

Kostoja e ushqimit rritet me ritmin më të shpejtë prej mbi një dekade për shkak të pandemisë

Foto: Ilustrim
 

Çmimet globale të ushqimit janë rritur me ritmin më të shpejtë mujor në mbi një dekadë, sipas Kombeve të Bashkuara.

Furnizuesit janë prekur nga ndërprerjet e prodhimit, punës dhe transportit gjatë pandemisë.