Lifestyle

Sot Dita Botërore e Dhurimit të Gjakut

 

Çdo vit më 14 qershor në shumë vende të botës organizohet “Dita Botërore e Dhurimit të Gjakut”.

Slogani i sivjetmë i kësaj dite do të jetë "Jepni gjak dhe mbajeni botën duke rrahur".