Lifestyle

Hojet e bletëve me vlerat më të mira për shëndetin

 

Mjalti më i mirë dhe më i shëndetshëm është ai që merret direkt nga hojet e bletës

A keni dëgjuar për ‘Nektarin e Perëndive’ ? Kështu quhej mjalti në lashtësi, jo vetëm për vlerat shëndetësore por edhe për shijen e ëmbël.