Lifestyle

6 këshilla të rëndësishme se si të ushqeheni kur jeni me pushime

 

Mënyra se si ne ushqehemi ndikon jashtëzakonisht shumë në shëndetin, por edhe në pamjen tonë. Për këtë arsye duhet t’i kushtojmë rëndësi çdo gjëje që ne fusim në organizmin tonë.

Mirëpo kur jemi me pushime të gjithë ne abuzojmë me ushqimin, duke ngrënë më shumë seç duhet, apo në disa raste edhe duke i anashkaluar vaktet. Është tepër e rëndësishme që asnjë nga vaktet të mos anashkalohet, pasi mëngjesi, dreka dhe darka janë tepër të rëndësishme.