Lifestyle

Cilat vitamina dhe minerale ndihmojnë me COVID-19

Foto lustrim
 

Derisa bota po vazhdon të përballet me pandeminë Covid 19 dhe mungesën e terapive, vëmendja e studiuesve është duke u përqendruar tek forcimi i sistemit imunitar.

Sindroma akute e rëndë e frymëmarrjes së koronavirusit ndikon në mënyrë të konsiderueshme në sistemin imunitar.