Lifestyle

Metoda të lehta për ta evituar fryrjen pasi keni ngrënë shumë

 

Me siguri ju ndodh herë pas here që të ndiheni të fryrë dhe të mbingopur pasi ngriheni nga tavolina.

Sheqernat, brumërat apo çdo ushqim që konsumohet me shumicë ju lë pas ndjesinë e rëndesës.