Lifestyle

Si t’i bëni fëmijët tuaj të hanë më shumë perime?

 

Nëse jeni prind, atëherë e dini që mund të jetë e vështirë që fëmijët tuaj t’i pëlqejnë perimet. Ju duhet të keni provuar gjëra të pafundme, nga gatimi i perimeve të përziera e deri tek shndërrimi i tyre në dreka kreative, pavarësisht se është një sfidë që t'i bëni fëmijët t’i pëlqejnë dhe konsumojnë ato.

Si prind, ju e kuptoni sa e rëndësishme është për fëmijët tuaj që të hanë më shumë perime, në vend të ushqimeve të pashëndetshme dhe produkteve si çipsat, pijet e gazuara, hamburgerët apo picat.