Lifestyle

Delta ndryshoi simptomat e COVID-19: Kokëdhembje, teshtitje e dhimbje fyti

 

Profesori Tim Spector, i cili ka udhëhequr studimin “Zoe Covid Symptom”, ka thënë për BBC-në se varianti Delta mund të veprojë tek të rinjtë si një lloj “ftohjeje e fortë”. Megjithëse mund të mos ndihen shumë të sëmurë, ata mund të jenë të infektuar dhe të rrezikojnë edhe të tjerët përreth. Ky variant i koronavirusit po bëhet përherë e më dominues në të gjithë botën

Kokëdhembja, teshtitja dhe dhimbja e fytit janë simptomat më të zakonshme që ndërlidhen me infeksionin nga varianti Delta të koronavirusit, kanë bërë të ditur ekspertët shëndetësorë.

Profesori Tim Spector, i cili ka udhëhequr studimin “Zoe Covid Symptom”, ka thënë për BBC-në se varianti Delta mund të veprojë tek të rinjtë si një lloj “ftohjeje e fortë”.