Lifestyle

Fëmijët më të rrezikuarit nga varianti Delta i COVID-19

 

Varianti indian i koronavirusit, i njohur ndryshe si varianti Delta, ka shkaktuar sërish mbyllje në shumë vende të botës dhe kthim të masave madje edhe ndaj atyre që janë vaksinuar me të dy dozat e vaksinës.

Ajo që ka shkaktuar shqetësime të mëdha në lidhje me këtë variant është se fëmijët janë ndër më të rrezikuarit që të infektohen me të.