Lifestyle

Ankthi mund të largohet duke ngrënë siç duhet

 

Sipas ekspertëve, një regjim ushqimor i balancuar mund të ndihmojë shumë në rikthimin e ekuilibrave hormonalë por edhe sheqerit në gjak, gjë që kontribuon në mirëqenien tonë emocionale dhe largimin e ankthit.

Ushqyerja e shëndetshme sipas ekspertëve, ka fuqinë të shtojë harenë dhe kënaqësinë për jetën.