Lifestyle

Arsye të forta për të konsumuar më shumë shalqi

 

Përpos mendimit klishe se shalqiri përmban vetëm ujë dhe sheqer, në fakt ky frut është i pasur me një sërë elementesh të shëndetshme.

Ka një nivel të lartë vitaminash, mineralesh, antioksidantësh dhe vetëm një numër të vogël kalorish. Shalqiri është një frut që ju jep energji dhe ju ndihmon me humbjen në peshë.