Lifestyle

Pesë mënyra se si ta trajtoni lëkurën e ndjeshme në shtëpi

 

Lëkura e yndyrshme e sidomos fytyra vjen si pasojë e mbiprodhimit të një substance të quajtur sebum në sipërfaqen e lëkurës.

Në doza të moderuara sebumi është i nevojshmen dhe i shëndetshëm për shëndetin e lëkurës, pasi e hidraton dhe e mban të butë atë, por në rastet kur trupi e prodhon me shumicë mund të kthehet në një problem.