Lifestyle

Si të pastroni trupin në mënyrë natyrale me lëngun e limonit

 

Limonët kanë përmbajtje të lartë të vetive antiseptike që janë mjaft të forta për të vrarë virusin dhe Helicobacter pylori.

Limonët përmbajnë nivele të larta të vitaminës C. Vitamina C ndihmon trupin të prodhojë glutation, i cili aktivizon enzimat e detoksikimit të mëlçisë.