Lifestyle

Benefitet e konsumimit të mishit të kuq!

 

Mishi i kuq është një burim i mirë i proteinave, yndyrnave të shëndetshme, zinkut dhe vitaminave, i nevojshëm dhe i dobishëm për qelizat e kuqe të gjakut.

Është perceptim i gjerë që mishi i kuq është më i ushqyeshmi për një fëmijë. Për më tepër është zgjidhja kryesore për parandalimin e anemisë dhe përgjithësisht për trajtimin e niveleve të ulëta të hekurit në gjakun e një fëmije.