Lifestyle

Nga dobësimi te hidratimi: 3 lëngje frutash dhe 3 superefekte

Foto: Los Angeles Times
 

Lëngjet e frutave dhe perimeve kanë shumë vlera për organizmin tonë. Për efekte maksimale të tyre, investoni në aparate dhe shtrydhëse frutash të cilat i shtrydhin perimet e frutat me gjithë lëvore, pasi lëvorja ruan shumë antioksidantë e vitamina.

Sipas cilësive të frutave dhe perimeve të zgjedhura për të përgatitur lëngje të ndryshme për trupin tonë. Mund të përgatisim lëngje për: Të ushqyer dhe hidratuar organizmin; Detoksifikuar dhe pastruar; Dobësuar; Dhe për të zhvilluar imunitetin e fëmijëve.