Lifestyle

Katër pijet që ndihmojnë në ruajtjen e shëndetit të zemrës

 

Sëmundjet e zemrës janë ndër më të përhapurat në gjithë botën. Telashet kardiovaskulare janë përgjegjëse për shumë vdekjeve dhe i përfshijnë edhe defektet e zemrës, aritminë dhe sëmundjen e arterieve koronare.

Ekspertët shëndetësore kanë tërhequr vëmendjen se shëndeti i zemrës përmirësohet apo përkeqësohet varësisht prej ushqimeve dhe pijeve që konsumojmë, si dhe nga aktiviteti fizik.