Lifestyle

Pija që ju ndihmon për të djegur më tepër dhjamë

 

Sipas ekspertëve, dy momentet më të mira për të pirë kafe gjatë ditës janë ora 10:00 deri në 5:00 pasdite, kur hormoni i kortizolit nuk është në kulmin e tij dhe ju mund të shfrytëzoni sa më shumë përfitimet e kafeinës.

Por nëse jeni një person që ushtroheni rregullisht dhe po kërkoni të merrni maksimumin nga stërvitja juaj, një studim i ri sugjeron të pini kafe para se të ushtroheni.