Lifestyle

Doza ditore e bulmetit që nevojitet për një zemër të shëndetshme

 

Prodhimet e bulmetit përveçse shumë të shijshme janë gjithnjë dhe shumë të diskutuara.

Kjo për shkak të laktozës dhe alergjive që shkakton në njërës të ndryshëm apo sasive të yndyrës që përmbajnë.