Lifestyle

Katër pijet më të shëndetshme për zemrën

 

Sëmundjet e zemrës janë nga sëmundjet më të përhapura në vendin tonë.

Sëmundjet kardiovaskulare janë shkaktare të shumë vdekjeve në botë. Ato përfshijnë edhe defektet e zemrës, aritminë dhe sëmundjen e arterieve koronare.