Lifestyle

Tri mitet e ushqimit që nuk duhet t’i besoni më kurrë

 

Regjimi ushqimor është një nga temat më të diskutuara përsa i përket gatimit, por edhe shëndetit. Të gjitha këto janë të lidhura ngushtë me njëra-tjetrën dhe bëjnë atë që quhet përditshmëria dhe furnizimi i organizmit me energji. Këshillat për to janë gjithashtu një burim i madh diskutimi ndaj në këtë artikull do të rendisim 3 nga mitet më të njohura të ushqimit.

Teksa i lexoni mbani në mendje se zgjedhjet e shëndetshme janë ato që i shkojnë përshtat organizmit tuaj dhe ju bëjnë të ndiheni në formë.