Lifestyle

Të ushqehesh sipas grupit të gjakut

 

Kujdesi për trupin është në rritje e sipër dhe kjo jo vetëm për çështje estetike, por edhe për një shëndet më të mirë.

Sipas nutricistëve dhe dietologëve, pirja e ujit deri në 4 litra, ushqimi i zgjedhur dhe aktivitet fizike janë ato që ndikojnë në shëndet.