Lifestyle

Si ndikon plakja tek aftësia për t’u përqendruar

 

Ashtu siç mund të mos vraponi më aq shpejt siç bënit kur ishit të rinj, ashtu edhe aftësia për të mësuar, mbajtur mend dhe për të zgjidhur probleme, ngadalësohet me moshën.

Ju mund ta keni më të vështirë të mbani mend ose të përqendroheni në dy ose më shumë aktivitete njëkohësisht.