Lifestyle

Cilat ushqime duhet ruajtur patjetër në frigorifer dhe cilat jo

 

Ndërsa të gjithë e dimë se ruajtja e produkteve në mjedise të freskëta i bën ato të rrojnë më gjatë, jo gjithçka që blejmë në treg duhet të futet brenda dhomëzës së ftohtë frigoriferike.

Ekzistojnë shpjegime shkencore se si frigoriferi mund të dëmtojë për shembull një domate të mirë.