Lifestyle

Themeluesi i BioNTechut: Do të jetë e mundur përtëritja

 

Themeluesi i BioNTechut, Ugur Shahin, për gazetën gjermane “Bild” ka thënë se plakja është po ashtu gjendje biologjike dhe se është parë dekada më parë se qelizat në lëkurë mund të riprogramohen me faktor të caktuar, dhe mund të ripërtërihen.

Shahin ka thënë se këta faktorë gjithashtu mund të rrjedhin në qeliza përmes teknologjisë mRNA.