Lifestyle

Si ta përdorni rigonin kundër infeksioneve dhe problemeve në fyt

 

Në përgjithësi, kurat natyrale kundër gripit dhe të ftohurës njohin limonin dhe xhenxhefilin si përbërës kryesorë. Por këto dy probleme mund të trajtohen edhe me përbërës të tjerë të cilët janë shumë efikas kundër infeksioneve të ndryshme.

I tillë është rasti i erëzave dhe barishteve ku bën pjesë edhe rigoni.