Lifestyle

Cilat vende po i vaksinojnë fëmijët dhe pse?

 

Fëmijët e moshave 12 deri 15-vjeçare në Mbretërinë e Bashkuar do ta kenë mundësinë që ta marrin vaksinën kundër COVID-19, pas këshillave të zyrtarëve kryesorë mjekësorë në vend. Ata kanë rekomanduar që të rinjve t’u ofrohet një dozë e vaksinës “Pfizer”. Kurse, disa vende të tjera ka kohë që i kanë vaksinuar adoleshentët, por qasjet ndryshojnë prej shtetit në shtet.

Çfarë po ndodh në Evropë?