Lifestyle

Kompostimi i trupit të njeriut pas vdekjes, alternativë për ruajtjen e mjedisit

 

Në një magazinë në periferi të Denverit të vendosur midis një dyqani për riparimin e makinave dhe një biznesi të riciklimit të kompjuterëve, Seth Viddal po merret me jetën dhe vdekjen.

Ai dhe një nga punonjësit e tij kanë ndërtuar një "varkë" që ata shpresojnë se do të çojë në një epokë më miqësore me shkencën mortore që përfshin reduktimin natyral organik të mbetjeve njerëzore, i njohur gjithashtu si kompostimi i trupit.